CMS systeem

Indien u er voor kiest om een website te laten maken bij Gemnu BVBA beschikt deze standaard over een zogenaamd CMS systeem. Een dergelijk systeem brengt verschillende voordelen met zich mee. Veel mensen vinden het namelijk belangrijk dat ze over de mogelijkheid beschikken om hun website zelf aan te passen waar en wanneer ze dat maar willen. Vroeger was dat standaard niet mogelijk, of u moest genoegen nemen met een torenhoog prijskaartje. Er voor kiezen om de ontwikkeling van uw website uit te besteden aan Gemnu BVBA zorgt er voor dat u steeds de beschikking krijgt over een krachtig, maar toch zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem.

WordPress

Bij Gemnu BVBA vinden we het belangrijk dat we onze klanten ten allen tijde de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek gegaan naar een opensource CMS systeem die beschikt over een uitstekende reputatie en die niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig is. WordPress is een CMS systeem die moeiteloos aan al deze eisen weet te voldoen. Het feit dat het opensource software betreft zorgt er bovendien voor dat er aan het gebruik van dit systeem geen kosten zijn verbonden. Met andere woorden, vergeet die torenhoge ontwikkelingskosten voor een CMS systeem op maat. WordPress is een systeem die uitblinkt op vlak van mogelijkheden en die bovendien continue verder wordt geperfectionaliseerd. Door gebruik te maken van dit CMS systeem beschikt u dan ook over een uitermate solide basis voor uw website!

Zeer gebruiksvriendelijk

We gaan er bij Gemnu BVBA altijd vanuit dat onze klanten over geen enkele kennis beschikken met betrekking tot het beheren van een website. Vanuit dit oogpunt is de keuze voor WordPress als CMS systeem zeer voor de hand liggend. WordPress biedt u als gebruiker namelijk een zeer overzichtelijke beheeromgeving aan waardoor het aanpassen van bestaande informatie of het toevoegen van nieuwe items aan uw website absoluut kinderspel wordt. Komt u er toch in het begin niet helemaal uit? In dat geval staan de professionals van Gemnu BVBA voor u klaar om u verder te helpen!

Krachtig en veelzijdig

Kiezen voor WordPress als CMS systeem is niet alleen kiezen voor een bijzonder gebruiksvriendelijke oplossing, daarnaast staat dit systeem er ook nog eens om bekend zeer krachtig en ongekend veelzijdig te zijn. WordPress beschikt dan ook over een zeer actieve community die iedere dag opnieuw nieuwe plugins lanceren om uw website nog efficiënter te maken. Het is bovendien onnodig om te zeggen dat zoekmachine-optimalisatie tegenwoordig bijzonder belangrijk is geworden en ook op dit vlak weet WordPress te verrassen. Het zoekmachine vriendelijk maken van een website was nog nooit eerder zo eenvoudig als met dit uitgekiende CMS systeem.

Volkomen veilig

Een laatste belangrijke aspect waar u altijd rekening mee dient te houden bij het uitkiezen van een CMS systeem gaat schuil in de veiligheid. In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is gebruikmaken van een opensource CMS systeem wel degelijk bijzonder veilig, al zult u er wel rekening mee moeten houden dat een regelmatige update noodzakelijk is. Deze updates die door WordPress gratis worden aangeboden zorgen er namelijk voor dat uw website ten allen tijde mee evolueert met de markt en mogelijke beveiligingsrisico’s meteen in de kiem worden gesmoord. Wanneer u deze updates liever niet zelf wenst uit te voeren kunt u ook dit uiteraard uitbesteden aan de professionals van Gemnu BVBA!