Website teksten

content is kingVroeger was het dan wel voldoende om gewoon enkele standaard teksten op uw website te publiceren, op vandaag is dat wel even anders. Het aantal websites op het internet is de voorbije jaren explosief gestegen. Dit heeft er voor gezorgd dat de onderlinge concurrentie eveneens aanzienlijk is toegenomen waardoor het van cruciaal belang is om uw website te voorzien van niet alleen unieke, maar tevens geoptimaliseerde content die niet alleen voor uw bezoekers, maar ook voor de zoekmachine een meerwaarde betekent. Dit is precies waar wij van Gemnu BVBA u bij kunnen helpen!

Waarom zijn SEO webteksten zo belangrijk?
We kunnen verschillende goede redenen aanhalen waarom SEO webteksten zo belangrijk zijn. Op vandaag hebben de teksten die op uw website worden gepubliceerd een een dubbel doel. Enerzijds moeten ze uw bezoekers kunnen overtuigen van de dienst of het product welke u aanbiedt, maar daarnaast is het ook van belang dat zoekmachines waaronder Google en Bing uw online business zo optimaal mogelijk gaan indexeren. Door SEO webteksten te laten schrijven door Gemnu BVBA vangt u dan ook twee vliegen in één klap. Enerzijds worden uw potentiële klanten immers overtuigd terwijl de indexering van uw website in de zoekresultaten zal worden verbeterd.

Periodieke (blog)berichten op uw website
content writingHet is tegenwoordig niet uitsluitend van belang om over een basis met goede content te beschikken, daarnaast doet u er goed aan om op regelmatige basis nieuwe informatie te voegen aan uw website of webwinkel. Periodieke (blog)berichten plaatsen zorgt er niet alleen voor dat zoekmachines als Google merken dat er nog steeds wordt gewerkt aan het verbeteren van de website, daarnaast zorgt meer content ook altijd voor meer geïnteresseerde bezoekers en dus potentiële klanten. Denkt u dat het niet meer mogelijk is om nog extra content toe te voegen aan uw online business? Wij bewijzen u graag het tegendeel. Door het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek wordt immers al snel duidelijk welke extra content voor uw potentiële doelgroep van belang kan zijn. Zowel bij het uitvoeren van een zoekmachine onderzoek als bij het opmaken en plaatsen van (blog)berichten op uw website of webwinkel kunnen wij u van dienst zijn.

Interessante content voor social media
social media website tekstenHet is vandaag de dag zeer duidelijk dat aanwezigheid op social media een structurele bijdrage levert aan de bekendheid van uw onderneming. Door uw aanwezigheid op social media te verbeteren zorgt u er niet alleen voor dat precies die doelgroep wordt bereikt die voor u interessant is, daarnaast gebeurt dit ook nog eens zonder grote investeringen en risico’s. Door het regelmatig plaatsen van interessante content op uw website of webwinkel zorgt u er voor dat u meteen over informatie beschikt die kan worden gedeeld via social media platformen als Facebook, Google+ en Twitter. Ook op deze manier kan een extra meerwaarde worden gecreëerd voor uw online business!

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Bent u geïnteresseerd in het laten schrijven van SEO webteksten door Gemnu BVBA, maar zou u graag eerst meer informatie willen ontvangen? Of heeft u een concreet project waar u een offerte voor wenst aan te vragen? Aarzel in dat geval zeker en vast niet om contact met ons op te nemen!