Website ontwikkeling

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat het tegenwoordig voor elk bedrijf van cruciaal belang is om vertegenwoordigd te zijn op het internet. Wanneer potentiële klanten uw bedrijfsnaam intikken in een zoekmachine als Google en hun zoekopdracht geen concrete website naar voor brengt is de kans bijzonder groot dat u de klant in kwestie zult mislopen. Wanneer u er met andere woorden zeker van wenst te zijn dat u op optimale wijze die doelgroep kan bereiken die voor uw bedrijf interessant is, is het laten ontwikkelen van een website een absolute must!

Professionele website op maat van uw wensen
Wordpress-kleinDe ervaren specialisten van Gemnu BVBA zijn perfect in staat om voor uw bedrijf een website te ontwikkelen die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw website over die uitstraling beschikt die u verwacht, bovendien wordt er steevast gebruik gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk, maar toch uitermate krachtige CMS. Iedere website die door Gemnu BVBA wordt ontwikkeld is immers gebaseerd op het populaire content management system WordPress. Dit systeem zorgt er voor dat het voor u als klant mogelijk wordt om ten allen tijde en waar u dat maar wenst de inhoud van uw website aan te passen of verder uit te breiden. Wenst u zich hier liever niet mee bezig te houden? Ook dat is geen probleem! U kunt het beheer van uw website namelijk ook aan ons uitbesteden. Zo kunt u zich bezighouden met waar u echt goed in bent!

Optimale weergave op alle platformen
Wanneer u er vandaag de dag voor kiest om een website te laten ontwikkelen is het van cruciaal belang dat deze responsive is. Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het systeem waarmee ze wordt bezocht. Vroeger was het voor mensen die een website bezochten met een smartphone vaak kommer en kwel om die informatie te vinden waarnaar ze op zoek waren. Wanneer een website beschikt over een responsive design wordt de vormgeving automatisch aangepast aan het systeem waardoor een optimale weergave is gegarandeerd. Of u nu met andere woorden uw website bekijkt op een smartphone, een tablet of een laptop, alle informatie wordt steeds op zo overzichtelijk mogelijke wijze weergegeven.

Gemnu Responsive

Zoekmachine vriendelijke website
Tegenwoordig is het van cruciaal belang dat uw website zoekmachine vriendelijk is. SEO of “Search Engine Optimization” is tegenwoordig een zeer wijd begrip geworden. De efficiëntie waarmee uw website zal worden geïndexeerd door zoekmachines als Google, Yahoo en Bing is immers afhankelijk van tal van verschillende factoren. Indien u er voor kiest om uw website te laten ontwikkelen bij Gemnu BVBA zorgen wij er alvast voor dat deze over zoekmachine vriendelijke URL’s beschikt. Bovendien zorgen we voor een heldere structuur in uw website waardoor alle informatie zowel voor uw bezoekers als voor de zoekmachines binnen handbereik is. U zult merken dat dit een structurele bijdrage levert aan een snelle indexering van uw website.

Een website hoeft niet duur te zijn!
Een nieuwe website laten ontwikkelen? Dat gaat uw bedrijf geld kosten! Toch niet! De specialisten van Gemnu BVBA beschikken over de mogelijkheid om voor uw onderneming een website te realiseren die over een professionele uitstraling beschikt, zoekmachine vriendelijk is ontworpen en eenvoudig kan worden beheerd zonder dat u daarvoor een fortuin dient uit te geven. Hoe dit mogelijk is? Door gebruik te maken van het krachtige opensource content management systeem WordPress zorgen we er voor dat de ontwikkelingskosten van uw website aanzienlijk teruggeschroefd kunnen worden zonder dat er aan kwaliteit, mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid moet worden ingeboet. Bovendien beschikt uw website steeds over die unieke uitstraling waar uw onderneming naar op zoek is. Bent u met andere woorden op zoek naar een professionele website voor uw bedrijf die klaar is voor de toekomst? Aarzel dan geen moment langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte!