Nieuw bij Gemnu BVBA – Grafisch Ontwerp

Bij Gemnu BVBA trachten we steeds alles in het werk te stellen om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om een nieuwe dienst aan ons aanbod toe te voegen, namelijk grafisch ontwerp. Hiervoor gaan we de samenwerking aan met een nieuwe grafisch ontwerper die bijzonder gedreven is en bovendien over een degelijke ervaring en expertise beschikt. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat voor uw (nieuw) bedrijf onder meer een prachtige huisstijl wordt gecreëerd welke precies datgene uitdraagt waar uw bedrijf voor staat.

Grafisch OntwerpZoals onze klanten van ons gewend zijn stellen wij ook op vlak van grafisch ontwerp alles in het werk om deze zo betaalbaar mogelijk te houden. Als beginnend bedrijf zit u er namelijk helemaal niet op te wachten om een berg geld uit te moeten geven enkel en alleen om nog maar te kunnen starten. Dat hoeft ook niet. Wij van Gemnu BVBA zorgen er niet alleen voor dat uw website tegen een zeer scherpe prijs online kan worden geplaatst, daarnaast kunnen wij voor u een professionele huisstijl op maat realiseren tegen een prijs die u waarschijnlijk nooit voor mogelijk had durven te houden.

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden op vlak van grafisch ontwerp of ontvangt u graag een vrijblijvend offerte op maat? In dat geval kunt u een bezoekje brengen aan onze grafisch ontwerp pagina of met ons contact opnemen!