Onbeperkt dataverkeer bij alle webhosting pakketten

De noden van mensen die op het internet actief zijn met bijvoorbeeld een eigen business of gewoon een hobby website zijn door de jaren heen aanzienlijk veranderd. Steeds meer mensen zijn bovendien gebruik gaan maken van de mogelijkheden die het internet met zich meebrengt en de informatie die er op terug te vinden is. Dit alles resulteert in meer dataverkeer waardoor de limieten van menig aantal webhosting pakketten danig onder druk zijn komen te staan. Om onze klanten niet nodeloos met extra kosten op te zadelen gingen we op zoek naar een mogelijkheid om het aantal toegestane GB’s dataverkeer per webhosting pakket te verhogen. Uiteindelijk hebben we er niet voor gekozen om de limiet op vlak van dataverkeer te verhogen. We hebben ze gewoon afgeschaft!

Onbeperkt dataverkeer voor alle webhosting klanten

Concreet betekent bovenstaande dat u als klant geen rekening meer dient te houden met beperkingen op vlak van dataverkeer verbruik. Bent u bang dat u, uw webhosting pakket binnenkort zult moeten upgraden omdat u meer dataverkeer genereert waardoor u te maken zult krijgen met extra kosten? Niet bij Gemnu BVBA! Door gebruik te maken van onze webhosting pakketten kunt u vanaf heden een onbeperkte hoeveelheid dataverkeer genereren zonder dat u tegen vervelende limieten aan zult lopen. Enige voorwaarde is uiteraard wel dat uw dataverkeer verbruik geen belastende impact heeft op de processen van de server waar uw pakket zich op bevindt.

Extra financieel voordeel bovenop prijsverlaging .be domeinnaam

Met bovenstaande bieden we onze klanten op één dag tijd niet één, maar wel twee keer een financieel voordeel. Eerder vandaag maakten we namelijk reeds bekend dat het vanaf nu mogelijk wordt om een .be domeinnaam bij ons te registreren voor een prijs van amper 7,50 euro per jaar. Dit is één euro minder per domeinnaam in vergelijking met voorgaande jaren. Samen met het verdwijnen van de dataverkeer op onze webhosting pakketten levert u dit in financieel moeilijke tijden toch een aantrekkelijk voordeel op.