Terzijde Archief

Waarom heeft een wellnesscentrum een website nodig?

Regelmatig worden wij gecontacteerd door zelfstandigen die zichzelf de vraag stellen of een website laten ontwikkelen voor hun bedrijf wel interessant is of niet. De laatste tijd krijgen we steeds vaker deze vraag van wellnesscentra. Omwille van het feit dat het een terugkomende vraag is hebben we er voor gekozen om de verschillende redenen waarom een website voor een wellnesscentrum interessant kan zijn even op een rijtje te zetten in een voor eigenaars van een dergelijke zaak toch zeer interessant blogartikel.

Lees meer

WordPress updaten, niet vergeten!

WordPress is één van de populairste content management systemen die op de markt zijn terug te vinden. Er zijn dan ook bijzonder veel interessante voordelen verbonden aan dit systeem. WordPress maakt het bijvoorbeeld op zeer eenvoudige wijze mogelijk om uw website te beheren. Veel mensen denken nog steeds dat een website die ze zelf kunnen beheren handenvol geld moet kosten. Tegenwoordig is dat zeker en vast niet langer het geval, in tegendeel. Door gebruik te maken van WordPress beschikt u namelijk over een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk content management systeem welke ook nog eens volledig gratis is.

Hoe (financieel) interessant een dergelijk opensource systeem ook mag zijn, het is altijd van belang om er voor te zorgen dat deze steeds up 2 date is. Met andere woorden, wanneer u ziet verschijnen dat er een nieuwe update voor het systeem beschikbaar is doet u er goed aan om deze meteen uit te laten voeren. Zo kunt u heel wat vervelende situaties voorkomen. Wij geven u alvast graag enkele goede redenen waarom u er goed aan doet op WordPress ten allen tijde up 2 date te houden.

Lees meer

Wat is affiliate marketing?

Denkt u dat het alleen voor bedrijven mogelijk is om geld te verdienen met een website? Absoluut niet! Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om bijvoorbeeld een website of weblog op te zetten met hun hobby als onderwerp. Dit resulteert vaak in zeer complete en vooral erg interessante websites boordevol informatie die voor de doelgroep een interessante meerwaarde kan betekenen. Alleen, hoe kunt u nu geld verdienen met zo’n website? Dit kan op verschillende manieren. In dit artikel gaan we alvast een zeer interessante mogelijkheid aan u voorstellen, namelijk affiliate marketing.

Lees meer